+5% ΕΚΠΤΩΣΗ

Στις Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 2222022944

Παράδοση Πανελλαδικά σε Ρούχα Παπούτσια

3,00€ Μεταφορικά & 2,50€ Αντικαταβολή

Γίνονται Δεκτές Επιστροφές Για Όλα Μας Τα Είδη

σε ΄έως 14 ημέρες

Δωρεάν Μεταφορικά από 30,00€ Αντικαταβολή από 50,00€

Ισχύει για Ρούχα & Παπούτσια

Επιστροφή προιόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ 14 ΗΜΕΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ!

To SportDeals.gr σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν έχουν αφαιρεθεί τυχόν άλλα ταμπελάκια ή σημάνσεις (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ). Για την επιστροφή κάποιου προϊόντος είναι απαραίτητη και η επιστροφή της απόδειξης λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο πώλησης.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 4,00€ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 4,00€

Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος σας επιβαρύνουν τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 4,00€.
Αν σας αποστείλαμε λάθος προϊόν μην ανυσηχείτε , θα επωμιστούμε εμείς το κόστος επιστροφής.

Σε περίπτωση όμως που θέλετε να σας αποστείλουμε άλλο προίον ή άλλο νούμερο προς αντικατάσταση το κόστος επαναποστολής είναι συν 4,00€. Ωστοσο υπάρχει και η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σας , δείτε παρακάτω

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και αναλόγως με τον τρόπο που αφενός είχατε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής τους με τον ίδιο τρόπο που καταβάλατε τα χρήματα, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εάν επιθυμείτε να μας επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας στο τηλέφωνο 222 2022944 ή η συμπλήρωση της ειδικής Φόρμας Επιστροφής. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Sport Deals

ΚΥΜΗ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ & ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
ΘΕΣΗ ΜΑΚΑΡΟΥΝΗ

ΤΚ 34003

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε περίπτωση πάντως που παραλάβετε δέμα με κατεστραμμένo ή ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε να μας στείλετε άμεσα e-mail ή τηλεφωνήστε να μας στο 222 2022944. Επιστρέψτε τα προϊόντα εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την αρχική τους συσκευασία όπως τα παραλάβατε. Θα σας τα αντικαταστήσουμε άμεσα.

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
(πχ κακές καιρικές συνθήκες)

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.